Publikime

26 Prill 2011

Më 27 Prill 2011, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA), organizoi një konferencë mbi: “Impaktin e lëvizjes pa viza në hapësirën Shengen tek...

27 Mars 2011

Sot Instituti EUNACAL dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë , në kuadër të nismës

24 Shkurt 2011

Procesi i Liberalizimit të Vizave me Shqipërinë: Si ta kthejmë në një histori suksesi

03 Shkurt 2011

Lëvizja Europiane në Shqipëri ka kënaqësinë të ndajë me ju punimin “Selanik 2014: Në kërkim të riafirmimit të besueshmërisë së procesit të...

30 Qershor 2014

Ky raport synon të japë një përmbledhje të çështjeve kryesore të mjedisit fiskal për organizatat joqeveritare (OJQ-të) në Shqipëri, si dhe të...

Faqet