Publikime

12 Dhjetor 2010

Miq dhe kolegë,Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros, nëpërmjet këtij raporti takohet sërish me ju për të ndarë disa nga veprimtaritë...

01 Janar 2010

Njësitë vendore janë aktorët kryesorë në ofrimin e shërbimeve për qytetarët, ndaj aftësitë e tyre vlerësohen në detaje nga të gjithë financuesit e...

11 Korrik 2010

Kristi Pinderi

23 Dhjetor 2009

Një grup ekspertësh të njohur të ekonomisë dhe financave publike, në mjediset e...

12 Dhjetor 2009

Qeverisja e mirë dhe përmirësimi i shtetit ligjor, transparenca, integrimi europian dhe forcimi i shoqërisë civile, gjatë vitit 2009 kanë qenë...

Faqet