Publikime

22 Maj 2015

Instituti i Studimeve Politike, ISP (www.isp.com.al)  prezantoi në datën 22 Maj 2015...

25 Shkurt 2011

Në kuadër të ndihmës ligjore falas ndaj grupeve identitare dhe individëve në nevojë, Qendra Res Publica mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur...