Publikime

05 Qershor 2017

“Lërini ato të rriten” nga Lorenc Daja; “Ju flet Tirana” nga Iris Canaj; “Unë jam Shkumbini” nga Arlis Alikaj;

30 Maj 2017

“Fëmijët e rrugës Myslym Shyri" nga Benet Nelku; “Esëll” nga Eriola Fiore; “Pasion” nga Anis Leka

24 Maj 2017

“Ajo” nga Elisa Gjerani; “Shqiptarë apo të huaj” nga Aleksia Perdhiku dhe Kristjan Çareri; “Mjerim dhe shpresë“ nga Ivi Zhulla;

17 Maj 2017

“21 Gusht” nga Mirel Gjyzari; “Europian përsëmbari” nga Irvin Mucaj; “Ne Xhepin e nje Studenti” nga Xhemali Moku

Faqet