Publikime

25 Dhjetor 2014

Deri më tani procesi i integrimit europian është konsideruar më tepër një “dossier i mbyllur” ndërmjet Brukselit dhe qeverisë shqiptare duke lënë...

20 Dhjetor 2014

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në kuadër të Programit të Mirëqeverisjes dhe Integrimit, ka shqyrtuar projekt-buxhetin e vitit 2015...

13 Qershor 2013

Qendra e Studimeve Parlamentare në kuadër të zbatimit të projektit "Rritja e rolit të Parlamentit në procesin e integrimit përmes pjesëmarrjes...

07 Tetor 2012

Gjatë 12 muajve të fundit, si përpjekjet dhe arritjet për plotësimin e 12 Prioriteteve të Komisionit Evropian për Shqipërinë janë mbi dyfishuar në...

20 Mars 2012

Qendra e Studimeve Parlamentare në kuadër të zbatimit të projektit me titull: Rritja e rolit të Parlamentit në procesin e integrimit përmes...

Faqet