Publikime

20 Shkurt 2012

Më datë 15 shkurt 2012, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë mori pjesë në seancën dëgjimore me shoqërinë civile të organizuar nga Komisioni...

15 Dhjetor 2011

Qendra e Studimeve Parlamentare në kuadër të zbatimit të projektit me titull: Rritja e rolit të Parlamentit në procesin e integrimit përmes...

21 Nëntor 2011

Në kuadër të Programit të Mirëqeverisjes dhe Integrimit, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka shqyrtuar projektbuxhetin e vitit 2012 nga...

29 Shtator 2011

Ditën e enjte, datë 29 shtator 2011, në Hotel Sheraton, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros organizoi konferencën për shtyp për...

24 Shkurt 2011

Procesi i Liberalizimit të Vizave me Shqipërinë: Si ta kthejmë në një histori suksesi

Faqet