Publikime

03 Shkurt 2011

Lëvizja Europiane në Shqipëri ka kënaqësinë të ndajë me ju punimin “Selanik 2014: Në kërkim të riafirmimit të besueshmërisë së procesit të...

12 Dhjetor 2010

Miq dhe kolegë,Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, Soros, nëpërmjet këtij raporti takohet sërish me ju për të ndarë disa nga veprimtaritë...

Faqet