Publikime

02 Mars 2015 | nga Skënder Minxhozi

Reforma në drejtësi/ Konstitucionalisti i njohur Kristaq Traja analizon aspektet teknike, afatet kohore dhe modalitetet e tjera të reformës që po...

11 Shkurt 2015 | nga Skënder Minxhozi

Kryetari i komisionit të posaçëm parlamentar për reformën në drejtësi shpalos të gjithë projektin e reformimit të sistemit të drejtësisë, duke...

15 Janar 2015

Buletini i përtremuajshëm mbi nismën “Reforma Kushtetuese”

Nr.4: Tetor-Dhjetor

Faqet