Publikime

05 Dhjetor 2016

Duke vazhduar traditën tashmë disavjeçare të monitorimit të buxhetit të shtetit, Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë...

09 Dhjetor 2015

Duke vazhduar traditën tashmë disavjeçare të monitorimit të buxhetit të shtetit, Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për...

28 Dhjetor 2013

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në kuadër të programit të “Monitorimit te Financave Publike” ka...

04 Prill 2013

Kostoja njerëzore e krizës në Evropë është e jashtëzakonshme, dhe vijon të rritet.

Faqet