Publikime

02 Dhjetor 2016

3 Dhjetor, dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuar

29 Prill 2016

Në 4 qytete të vendit (Tiranë, Fier, Shkodër, dhe Librazhd) janë ngritur grupet e përkrahjes për/nga personat me aftësi të...

17 Tetor 2013

Me anë të kësaj fletushke ne ju drejtohemi prindërve të fëmijëve me sindromën Down dhe gjithë atyre personave që kujdesen për rritjen, zhvillimin...

17 Tetor 2012

Paketa e akteve nënligjore është produkt i një bashkëpunimi të frytshëm midis Ministrisë së Shëndetësisë dhe...

Faqet