Publikime

09 Tetor 2018

Prindërit e fëmijëve me aftësi ndryshe të mbështetur nga ...

03 Korrik 2013

Ky studim paraqet ecurine e politikes se Altertekstit gjate vitit 2012 si dhe nje krahasim te problematikave nder vite (2010-2011-2012).