Stafi

  • Klodjan Seferaj

    Menaxher Programi - “Qeverisja dhe Llogaridhënia”
  • Dritan Nelaj

    Menaxher Programi – “Komuniteti Rom” dhe “Arsimi”
  • Leonid Blloshmi

    Menaxher i Teknologjisë së Informacionit dhe Menaxher i Prokurimeve

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: