Mbyllur

Hapen aplikimet per bursa ne Univeristetin Amerikan te Bullgarise AUBG 2015

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë – SOROS dhe Universiteti Amerikan i Bullgarisë ftojnë gjithë të interesuarit të aplikojnë për bursa të plota dhe të pjesshme për studime 4 – vjeçare në Universitetin Amerikan të Bullgarisë për vitin akademik 2015-2016. Degët që ofrohen në këtë Universitet janë:

Hapen aplikimet për bursa studimi në nivelin BA në AUBG- Universiteti Amerikan në Bullgari

Afati i aplikimit: 20 Dhjetor 2020 për tu përfshirë në Free Test of English

Faqet