Barazia Gjinore

Gratë mund të japin një kontribut të vyer për zhvillimin e shoqërisë, pasi përfaqësojnë një burim të vlefshëm njerëzor. Fondacioni ka qenë një nga donatorët pionierë në mbështetjen e barazisë gjinore dhe punon qysh prej viteve 90 në këtë drejtim.

Përfshirja e tyre sociale dhe fuqizimi ekonomik janë elemente kyç për të arritur shanse të barabarta në shoqërinë shqiptare, prandaj Fondacioni ka punuar si në drejtim të përfshirjes sociale të grave, ashtu dhe për fuqizimin ekonomik të tyre.

Filtro Rezultatin

Njoftime

Artizanet e Kuksit

01 Maj 2016
Ju ftojme te blini keto produkte te mrekullueshme shqiptare te punuara nga Grate e Kukesit.

Publikime

PABARAZIA GJINORE NË PAGË NJË RAST SHQIPTAR

14 Tetor 2012
Ky studim është realizuar nga Qendra Aleanca Gjinore për Zhvillim, në kuadrin e projektit ”Diferenca Gjinore në Pagë”, me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Sh

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: