Media

Në kuadër të Startegjisë 2014-2017, Fondacioni do të vazhdojë të kontribuojë në fushën e Medias, nëpërmjet disa ndërhyrjeve dhe projekteve specifike :

- Barazi dhe Përfshirje në Media :  Kontribut për të ofruar përmbajtje mediatike cilësore lidhur me grupet vulnerabel, duke  garantuar etikë, profesionalizëm dhe diversitet.

- Gazetaria Investigative : Kontribut për Rritjen e raportimit investigativ dhe zhvillim kapacitetesh lidhur me të

- Konkursi Mediatik “RRATHË” : Promovim i punës së të rinjve dhe formave të reja të Medias Qytetare, nëpërmjet realizimit të video-dokuementarëve me tematikë sociale. 

Njoftime

Porta Vendore: Thirrje per shkrime investigative

05 Korrik 2018
Afati i Aplikimit: 16 korrik, 2018

Aktivitete

PortaVendore.al

15 Maj 2018
PortaVendore.al do të sherbejë si:

Njoftime

Nisma PortaVendore.al

15 Maj 2018
Platforma multi-funksionale në mbështetje të demokracisë në nivel vendor.

Aktivitete

Prezantimi i platformes multifunksionale www.portavendore.al

11 Maj 2018
Porta Vendore fuqizon zërin tuaj! Informacion - Asistencë - Gazetari.

Publikime

Katalogu Video-dokumentarët e Konkursit Mediatik “RRATHË IV”

27 Dhjetor 2017
Projekti “Rrathë”, i realizuar nga Fondacioni Soros, lindi andej nga fillimi i 2012 si një nevojë për të nxitur, seleksionuar e edituar një mënyrë të re të pasqyrimit të realitet

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: