Rrathë

Konkursi Mediatik “RRATHË” realizohet me qëllim nxitjen e një mbulimi më të gjerë mediatik të çështjeve sociale të vendit, ngritjen e kapaciteteve të të rinjve si dhe promovimin e formave të reja të medias qytetare, nëpërmrjet realizimit të video-dokumentarëve prej 5-12 minuta, me tematikë sociale nga i gjithë territori i Shqipërisë. Konkurimi është i hapur ndaj çdo prodhimi alternativ si në formën e paraqitjes ashtu edhe në përmbajtje, të ardhur nga të rinjtë, profesionistë apo amatorë. Prodhimet finale transmetohen gjerësisht në Median tradicionale edhe sociale, duke bashkëpunuar me një Media Kombëtare dhe disa TV lokale. Ky konkurs realizohet çdo vit, dhe në fund të tij shpallen edhe tre çmime fituese.

Referime

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: