Media

Në kuadër të Startegjisë 2014-2017, Fondacioni do të vazhdojë të kontribuojë në fushën e Medias, nëpërmjet disa ndërhyrjeve dhe projekteve specifike :

- Barazi dhe Përfshirje në Media :  Kontribut për të ofruar përmbajtje mediatike cilësore lidhur me grupet vulnerabel, duke  garantuar etikë, profesionalizëm dhe diversitet.

- Gazetaria Investigative : Kontribut për Rritjen e raportimit investigativ dhe zhvillim kapacitetesh lidhur me të

- Konkursi Mediatik “RRATHË” : Promovim i punës së të rinjve dhe formave të reja të Medias Qytetare, nëpërmjet realizimit të video-dokuementarëve me tematikë sociale. 

Publikime

Prirjet e gjuhës së urrejtjes në Median Shqiptare

21 Prill 2015
Për të aksesuar materialin Klikoni

Publikime

"Raportimi i korrupsionit në median audio-vizive dhe të shkruar"

16 Prill 2015
Rrjeti Ballkanik për Gazetarinë Investigative në Shqipëri - BIRN Albania prezanton Raportin "Raportimi i korrupsionit në median audio-vizive dhe të shkruar"

Publikime

Prezantohen gjetjet e raportit te monitorimit “Vlerësimi i standarve etike të mbulimit të grupeve vulnerabël në median shqiptare”

01 Prill 2015
Bazuar në një vrojtimi të Medias së shkruar dhe asaj audiovizuale për një periudhë kohore 3 mujore realizuar nga Insituti Shqiptar i Medias

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: