Media

Në kuadër të Startegjisë 2014-2017, Fondacioni do të vazhdojë të kontribuojë në fushën e Medias, nëpërmjet disa ndërhyrjeve dhe projekteve specifike :

- Barazi dhe Përfshirje në Media :  Kontribut për të ofruar përmbajtje mediatike cilësore lidhur me grupet vulnerabel, duke  garantuar etikë, profesionalizëm dhe diversitet.

- Gazetaria Investigative : Kontribut për Rritjen e raportimit investigativ dhe zhvillim kapacitetesh lidhur me të

- Konkursi Mediatik “RRATHË” : Promovim i punës së të rinjve dhe formave të reja të Medias Qytetare, nëpërmjet realizimit të video-dokuementarëve me tematikë sociale. 

Njoftime

Thirrje për artikuj investigativë në fushën e mjedisit

17 Qershor 2014
Programi: Zbardhja e korrupsionit në ShqipëriLënda: Thirrje për artikuj investigativë në fushën e mjedisit

Njoftime

Ceremonia e ndarjes se cmimeve "RRATHE II"-Edicioni I dyte

13 Shkurt 2014
Në datë 13 Shkurt 2014, ora 18.00 në kinemanë Imperial, Hotel Sheraton në Tirane u organizua ceremonia e ndarjes së cmimeve për prodhimet më të mira n

Njoftime

Ceremonia e ndarjes se cmimeve "RRATHE"- Edicioni I Pare

17 Korrik 2012
Në datë 17 korrik 2012, ora 19.00 në kinemanë Imperial, Hotel Sheraton në Tirane u organizua ceremonia e ndarjes së cmimeve për prodhimet më të mira ndër 24

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: