Media

Në kuadër të Startegjisë 2014-2017, Fondacioni do të vazhdojë të kontribuojë në fushën e Medias, nëpërmjet disa ndërhyrjeve dhe projekteve specifike :

- Barazi dhe Përfshirje në Media :  Kontribut për të ofruar përmbajtje mediatike cilësore lidhur me grupet vulnerabel, duke  garantuar etikë, profesionalizëm dhe diversitet.

- Gazetaria Investigative : Kontribut për Rritjen e raportimit investigativ dhe zhvillim kapacitetesh lidhur me të

- Konkursi Mediatik “RRATHË” : Promovim i punës së të rinjve dhe formave të reja të Medias Qytetare, nëpërmjet realizimit të video-dokuementarëve me tematikë sociale. 

Publikime

Katalogu Video-dokumentarët e Konkursit Mediatik “RRATHË IV”

27 Dhjetor 2017
Projekti “Rrathë”, i realizuar nga Fondacioni Soros, lindi andej nga fillimi i 2012 si një nevojë për të nxitur, seleksionuar e edituar një mënyrë të re të pasqyrimit të realitet

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 1 Korrik 2017

04 Korrik 2017
“Nata” nga Florenc Papas; “Albanian Squatters” nga Tan Kazazi; “Pyesni pluhurin" nga Emiljo Leka

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 24 Qershor 2017

04 Korrik 2017
“Nën Kujtesë” nga Xhentiana Muskaj; “Topi i baltës” nga Ervin Kurti; “Veritas” nga Besmira Lekaj

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 17 Qershor 2017

20 Qershor 2017
“Engjelli i tunelit” nga Yllka Gjollesha; “Kultura e protestës, kulturë pa frymë“ nga Gentiana Ramadani; “Parlamenti i Fterres” nga Anxhela Devole

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 10 Qershor 2017

12 Qershor 2017
“Fem Art” nga Grupi ATA; “Tri plus një”  nga Blerina Goce; “24 Orë” nga Brejdon Xhavarra

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: