Media

Në kuadër të Startegjisë 2014-2017, Fondacioni do të vazhdojë të kontribuojë në fushën e Medias, nëpërmjet disa ndërhyrjeve dhe projekteve specifike :

- Barazi dhe Përfshirje në Media :  Kontribut për të ofruar përmbajtje mediatike cilësore lidhur me grupet vulnerabel, duke  garantuar etikë, profesionalizëm dhe diversitet.

- Gazetaria Investigative : Kontribut për Rritjen e raportimit investigativ dhe zhvillim kapacitetesh lidhur me të

- Konkursi Mediatik “RRATHË” : Promovim i punës së të rinjve dhe formave të reja të Medias Qytetare, nëpërmjet realizimit të video-dokuementarëve me tematikë sociale. 

Publikime

Katalogu Video-dokumentarët e Konkursit Mediatik “RRATHË IV”

27 Dhjetor 2017
Projekti “Rrathë”, i realizuar nga Fondacioni Soros, lindi andej nga fillimi i 2012 si një nevojë për të nxitur, seleksionuar e edituar një mënyrë të re të pasqyrimit të realitet

Aktivitete

Ceremonia e ndarjes së çmimeve "RRATHË IV"

07 Dhjetor 2017
Datë 6 Dhjetor 2017

Njoftime

Thirrje për artikuj investigativë në fushën e Mbrojtjes së Konsumatorëve

13 Tetor 2017
Afati i Aplikimit: 15 Tetor 2017

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 1 Korrik 2017

04 Korrik 2017
“Nata” nga Florenc Papas; “Albanian Squatters” nga Tan Kazazi; “Pyesni pluhurin" nga Emiljo Leka

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 24 Qershor 2017

04 Korrik 2017
“Nën Kujtesë” nga Xhentiana Muskaj; “Topi i baltës” nga Ervin Kurti; “Veritas” nga Besmira Lekaj

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: