Media

Në kuadër të Startegjisë 2014-2017, Fondacioni do të vazhdojë të kontribuojë në fushën e Medias, nëpërmjet disa ndërhyrjeve dhe projekteve specifike :

- Barazi dhe Përfshirje në Media :  Kontribut për të ofruar përmbajtje mediatike cilësore lidhur me grupet vulnerabel, duke  garantuar etikë, profesionalizëm dhe diversitet.

- Gazetaria Investigative : Kontribut për Rritjen e raportimit investigativ dhe zhvillim kapacitetesh lidhur me të

- Konkursi Mediatik “RRATHË” : Promovim i punës së të rinjve dhe formave të reja të Medias Qytetare, nëpërmjet realizimit të video-dokuementarëve me tematikë sociale. 

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 10 Qershor 2017

12 Qershor 2017
“Fem Art” nga Grupi ATA; “Tri plus një”  nga Blerina Goce; “24 Orë” nga Brejdon Xhavarra

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 3 Qershor 2017

05 Qershor 2017
“Lërini ato të rriten” nga Lorenc Daja; “Ju flet Tirana” nga Iris Canaj; “Unë jam Shkumbini” nga Arlis Alikaj;

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 27 Maj 2017

30 Maj 2017
“Fëmijët e rrugës Myslym Shyri" nga Benet Nelku; “Esëll” nga Eriola Fiore; “Pasion” nga Anis Leka

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 20 Maj 2017

24 Maj 2017
“Ajo” nga Elisa Gjerani; “Shqiptarë apo të huaj” nga Aleksia Perdhiku dhe Kristjan Çareri; “Mjerim dhe shpresë“ nga Ivi Zhulla;

Publikime

RRATHE IV: Programi i datës 13 Maj 2017

17 Maj 2017
“21 Gusht” nga Mirel Gjyzari; “Europian përsëmbari” nga Irvin Mucaj; “Ne Xhepin e nje Studenti” nga Xhemali Moku

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: