Komuniteti Shkollor

Komuniteti shkollor është baza e jetës së shkollës dhe për rrjedhojë me rëndësi për tu mbështetur. Komunikimi masiv dhe institucional midis prindërve dhe mësuesve apo nxënësve dhe mësuesve nuk është i qëndrueshëm dhe i zhvilluar në nivelin e duhur. Bashkëpunimi midis këtyre grupimeve përgjithësisht është spontan dhe nuk prek vendimarrjen për çeshtje të rëndësishme për sa i përket shkollës. Fondacioni po kontribuon përmes nismave të tij që të forcojë bashkëpunimin midis komunitetit shkollor, i cili përbën dhe parakushtin kryesor për të patur institucione të përgjegjshme dhe gjithpërfshirëse.

Referime

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: