Të drejtat Social - Ekonomike

Filtro Rezultatin

Publikime

ANALIZË E LEGJISLACIONIT SHQIPTAR PËR ROLIN E PARALIGJORIT DHE VLERËSIMI I EKZISTENCËS SË KUSHTEVE PËR PËRFSHIRJEN E KËTIJ PROFESIONI NË LISTËN KOMBËTARE TË PROFESIONEVE

09 Shkurt 2021
Ky studim ka për qëllim realizimin i një analize të detajuar i rolit të paraligjorit në ofrimin e shërbimeve paraligjore, detyrat funksionale, praktikën, kuadrin ligjor në Shqipë

Publikime

STUDIM: Lodrat! Ndihmojmë fëmijët të rriten apo dëmtojmë shëndetin e tyre?”

09 Dhjetor 2020
Lodrat e fëmijëve janë një ndër elementët thelbësorë që ndikojnë në rritjen, personalitetin dhe zhvillimin psikomotorr të fëmijëve.

Publikime

Studim: “Falimentimi i shoqërive të sigurimit dhe konsumatori”

02 Nëntor 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka mbështetur kryerjen e studimit “Falimentimi i shoqërive të sigurimit dhe konsumatori”.

Publikime

Studim: MBROJTJA E JETËS DHE SHËNDETIT NË PUNË

01 Shtator 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka mbështetur kryerjen e studimit “Mbrojtja e jetës dhe shëndetit në punë. Roli dhe përgjegjësia ligjore e punëdhënësit”.

Njoftime

THIRRJE PËR APLIKIME PËR PROJEKTE

26 Qershor 2020
Thirrja për Aplikime do të qëndrojë e hapur deri më 9 Korrik 2020.

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: