Të drejtat Social - Ekonomike

Filtro Rezultatin

Publikime

Studim: “Falimentimi i shoqërive të sigurimit dhe konsumatori”

02 Nëntor 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka mbështetur kryerjen e studimit “Falimentimi i shoqërive të sigurimit dhe konsumatori”.

Publikime

Studim: MBROJTJA E JETËS DHE SHËNDETIT NË PUNË

01 Shtator 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka mbështetur kryerjen e studimit “Mbrojtja e jetës dhe shëndetit në punë. Roli dhe përgjegjësia ligjore e punëdhënësit”.

Njoftime

THIRRJE PËR APLIKIME PËR PROJEKTE

26 Qershor 2020
Thirrja për Aplikime do të qëndrojë e hapur deri më 9 Korrik 2020.

Njoftime

Hiqet tatimi për dhurimin e pronës (truall/banesë) ndërmjet bashkëshortëve dhe midis prindërve dhe fëmijëve

23 Prill 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në kuadër të Fondit të Avokatisë për Interesin Publik, prej disa vitesh (2016-2019) ka vendosur theksin tek verifikimi i kuadrit ligjo

Aktivitete

Inagurohet qendra e ndihmës parësore në qytetin e Elbasanit

30 Tetor 2019
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë dhe Bashkinë e Elbasnit, inaguroi më 16 Tetor, “Qend

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: