Të drejtat Social - Ekonomike

Filtro Rezultatin

Njoftime

THIRRJE PËR AVOKAT/GRUP AVOKATËSH/EKSPERT/GRUP EKSPERTËSH

19 Prill 2019
Afati për të aplikuar deri në 19.05.2019

Njoftime

THIRRJE PËR AVOKAT / GRUP AVOKATËSH / EKSPERT / GRUP EKSPERTËSH

31 Gusht 2018
Afati për të aplikuar: 30.09.2018

Aktivitete

Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë

24 Prill 2018
Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë mbështetur nga 

Publikime

Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë | SPOT

24 Prill 2018
Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë mbështetur nga 

Njoftime

Thirrje për Avokat dhe/ose Ekspertë

25 Mars 2018
Afati i fundit i aplikimit 30 Prill 2018

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: