Të drejtat Social - Ekonomike

Filtro Rezultatin

Njoftime

THIRRJE PËR APLIKIME PËR PROJEKTE

26 Qershor 2020
Thirrja për Aplikime do të qëndrojë e hapur deri më 9 Korrik 2020.

Njoftime

Hiqet tatimi për dhurimin e pronës (truall/banesë) ndërmjet bashkëshortëve dhe midis prindërve dhe fëmijëve

23 Prill 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në kuadër të Fondit të Avokatisë për Interesin Publik, prej disa vitesh (2016-2019) ka vendosur theksin tek verifikimi i kuadrit ligjo

Njoftime

THIRRJE PËR AVOKAT/GRUP AVOKATËSH/EKSPERT/GRUP EKSPERTËSH

19 Prill 2019
Afati për të aplikuar deri në 19.05.2019

Njoftime

THIRRJE PËR AVOKAT / GRUP AVOKATËSH / EKSPERT / GRUP EKSPERTËSH

31 Gusht 2018
Afati për të aplikuar: 30.09.2018

Njoftime

Thirrje për Avokat dhe/ose Ekspertë

25 Mars 2018
Afati i fundit i aplikimit 30 Prill 2018

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: