Të drejtat Social - Ekonomike

Filtro Rezultatin

Aktivitete

PËRMIRËSIMI I SHËNDETIT DHE SIGURISË NË VENDIN E PUNËS

14 Tetor 2021
Cfarë është shëndeti në punë? Cfarë nevojash ka për të përmirësuar në rritjen dhe përmirësimin e shëndetit dhe sigurisë në vendin e punës?

Aktivitete

Inagurohet qendra e ndihmës parësore në qytetin e Elbasanit

30 Tetor 2019
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë dhe Bashkinë e Elbasnit, inaguroi më 16 Tetor, “Qend

Aktivitete

Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë

24 Prill 2018
Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë mbështetur nga 

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: