Të drejtat Social - Ekonomike

Filtro Rezultatin

Publikime

Studim: MBROJTJA E JETËS DHE SHËNDETIT NË PUNË

01 Shtator 2020
Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë ka mbështetur kryerjen e studimit “Mbrojtja e jetës dhe shëndetit në punë. Roli dhe përgjegjësia ligjore e punëdhënësit”.

Publikime

Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë | SPOT

24 Prill 2018
Zyra e Ndihmës Ligjore Falas pranë Ministrisë së Drejtësisë mbështetur nga 

Publikime

Partia mbi shtetin – Mentalitet që nuk vjetërohet | ResPublica

11 Nëntor 2017
Kontrolli i Lartë i Shtetit i trembet sulmit politik, nëse kontrollon fondet e partive politike.

Publikime

Shumë zhurmë, për pak gjë | ResPublica

11 Nëntor 2017
Shumë kallëzime penale të nisura nga Kontrolli i Lartë i Shtetit, për pak dënime në përfundim të procesit.

Publikime

Koha është flori për disa zyrtarë të kallëzuar nga KLSH | ResPublica

11 Nëntor 2017
Tejkalimi i afatit të hetimit nga organi i Prokurorisë shpëton zyrtarët e kallëzuar nga KLSH

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: