Të drejtat Social - Ekonomike

Filtro Rezultatin

Aktivitete

PËRMIRËSIMI I SHËNDETIT DHE SIGURISË NË VENDIN E PUNËS

14 Tetor 2021
Cfarë është shëndeti në punë? Cfarë nevojash ka për të përmirësuar në rritjen dhe përmirësimin e shëndetit dhe sigurisë në vendin e punës?

Publikime

PËRMIRËSIMI I SHËNDETIT DHE SIGURISË NË VENDIN E PUNËS

14 Tetor 2021
Cfarë është shëndeti në punë? Cfarë nevojash ka për të përmirësuar në rritjen dhe përmirësimin e shëndetit dhe sigurisë në vendin e punës?

Publikime

ANALIZË E LEGJISLACIONIT SHQIPTAR PËR ROLIN E PARALIGJORIT DHE VLERËSIMI I EKZISTENCËS SË KUSHTEVE PËR PËRFSHIRJEN E KËTIJ PROFESIONI NË LISTËN KOMBËTARE TË PROFESIONEVE

09 Shkurt 2021
Ky studim ka për qëllim realizimin i një analize të detajuar i rolit të paraligjorit në ofrimin e shërbimeve paraligjore, detyrat funksionale, praktikën, kuadrin ligjor në Shqipë

Publikime

STUDIM: Lodrat! Ndihmojmë fëmijët të rriten apo dëmtojmë shëndetin e tyre?”

09 Dhjetor 2020
Lodrat e fëmijëve janë një ndër elementët thelbësorë që ndikojnë në rritjen, personalitetin dhe zhvillimin psikomotorr të fëmijëve.

Faqet

Regjistrohuni që të merrni njoftime

Regjistrohuni për të marrë njoftime nga Fondacioni

Na kontaktoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
Adresa: Rr. Qemal Stafa, Pallati 120/2, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 22 34 621/ 4 22 34 223/ 4 22 35 856
Fax: +355 4 22 35 855

Na Ndiqni

Ndiqni Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në: